acik's FotoPage kembara sufi
PMC
By: kembarasufi acik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 16-May-2010 22:08 Email | Share | Bookmark
Canon A-1

 
 
 
 
 
 
salam..
** yang ni plak Canon A-1 kepunyaan kawan acik..saje nk promote kamera lama yg masih menggunakan filem ini..Sekarang ni pun ramai students Mesir mula berjinak-jinak dengan kamera lama ni..jika dulu sukar acik nk jmp mereka yg berminat dengan slr ini..nk juga berkongsi pengalaman dan belajar pelbagai teknik fotografi..namun selepas usaha-usaha menjejak barangan lama ini acik bertemu dengan peminat kamera lama ini..selepas ini boleh la acik hunting bersama otai-otai ini..so jom layan..NOS edition..

1

2

3

4

5

6


Tambahan:16 Mei-Hari Guru..Selamat Hari Guru buat semua guruku semenjak dr Tadika KEMAS Sg Choh,SK Sg Choh,SEMESCHO,SAMT Kuala Kubu Bharu,SAM Bestari Subang Jaya,SAM Rawang..Tidak lupa buat Abah Acik yg juga bergelar guru.
Buat rakan2 fp yg sering memberi komen,cadangan,dan juga teguran selama mana acik ber-fp ini.. terima kasih atas sokongan kalian..kalian adalah guruku jua.."Guru yang paling baik adalah mereka yg percaya pada diri,berkeyakinan diri,serta belajar dari kesilapan yg pernah dibuat.jadi anda semua adalah guru.."


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net