acik's FotoPage kembara sufi
PMC
By: kembarasufi acik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 24-May-2010 04:02 Email | Share | Bookmark
Kelahiran Baru

 
 
Assalamualaikum.PMC mengorak langkah setapak lagi setelah 10 tahun unit ini telah diwujudkan.Pelbagai unit & gerak kerja dirancang untuk melicin & melancarkan kesemua program anjuran PMRAM dari unit teknikal (penyelaras sistem bunyi),rakaman audio visual,fotografi & kewartawanan serta pereka grafik dan sebagainya.Justeru Acik ingin menjemput semua sahabat fp & pengunjung laman kembarasufi ini untuk sama-sama memeriahkan laman Pusat Multimedia PMRAM ini.. Link


"Weblog ini diwujudkan tanggal 12 Mei 2010. Ia digagaskan untuk membantu ahli PMRAM keseluruhannya untuk mengenali, memahami seterusnya mendekati salah satu unit yang terdapat bawah bidang Badan Penerangan dan Penerbitan PMRAM ini. Pihak kami juga mengharapkan segala aktiviti yang dibawa iaitu antaranya teknikal, wallpapers (grafik), fotografi, dan kewartawanan ini mendapat tempat dihati semua".Akhir kata, semoga kita dapat berkongsi sesuatu yang bernilai untuk semua. Sekian, Harap Maklum.

- Pentadbir
p/s:acik bukanlah salah seorg Admin/pentadbir laman Pusat Multimedia PMRAM ini..
Hanya ahli PMC sahaja..

sembang hari Isnin : Pesanan dari Cik Sakura :" Barangsiapa yang melakar suatu sunnah yang BAIK, maka baginya GANJARAN untuk perbuatan itu, dan perbuatan mereka yang menuruti sunnah itu hingga hari Qiamat, tidak berkurang walau sedikit pun pada ganjaran mereka.... Dan barangsiapa yang melakar suatu sunnah yang BURUK, maka ke atasnyalah DOSA akibat perbuatan itu dan DOSA sesiapa yang beramal dengan keburukan itu, hingga hari Qiamat, tidak berkurang walau sedikit pun pada DOSA mereka " (Al-Hadith)
Wallahu a'lam


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net