acik's FotoPage kembara sufi
PMC
By: kembarasufi acik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 15-Jun-2010 03:16 Email | Share | Bookmark
Plugin untuk Update Keputusan WORLD CUP

 
 
Salam..N3 kali ini buat peminat bola sepak sahaja...



Dh 4 hari FIFA World Cup berlangsung,jd acik nak share ngan korang extension yang perlu ada pada google chrome ngan musang berapi korang time piala dunia ni .ACIK da cuba 2-3 ari ni..mmg best..klu xsempat nk tgk perlawanan secara live pun blh tgk keputusan perlawanan..klik je kt <Matches>.Korang rasa - rasa siapa juara tahun ni ? adakah pasukan underdog yang akan buat kejutan ? mana tahu kan..tetiba algeria ke..tiada yang mustahil dalam dunia ni dengan izin allah ...


Google chrome memperkenalkan extension (fifa yang buat) untuk korang nengok update terkini perlawan yang berlangsung. Jadi kita tak ketinggalan untuk ketahui berita tentang pasukan kegemaran kita . Setiap kali benda alah ni update akan muncul cam belon ditepi browse korang .

Kalau korang berminat boleh try , tak nak try sudah , nengok je la livescores . Tapi letih gak nak nengok sokmo kan , pakai ni je senang . Kalau gol je dia bagi tau , tak payah nak buka2 site dah. Korang pun dengan tak sengaja leh tahu update . Bukan semua game korang nak tonton kan .. jadi nya ini adalah pilihan terbaik ..

klik disini untuk Download

Sumber:credit to Ijat Zagzig a.k.a jiwa kacak

tambahan:demam imtihan + demam bola..ouled kenitra penah cakap kt acik macamni "kalau ada entry semasa musim peperiksaan itu lbh hebat lagi" pada imtihan fasa 1 yg lepas.Link .ni kira kerja gila jgak sbb wat N3 time exam..huhuhuhu



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net